Mees ründas naist ja lapsi

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rusikas. Pilt on illustratiivne.
Rusikas. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Lõuna-Eestis on viimastel päevadel aset leidnud rohkelt vägivallatsemist ning ka täna tuleb raporteerida päris mitmest peksujuhtumist.
 

Lõuna-Eesti peksukronoloogia.

16. juuli öösel laekus politseile teade, et Elvas Kesk tänaval baari ees löödi 23-aastast meest.

17. juulil tuli politseile teade, et Räpina vallas lõi 32-aastane joobes mees 26-aastast joobes naist. Kiirabi andis naisele esmaabi, juhtunu üksikasju selgitab politsei.

Samal päeval sai politsei teate, et Otepää vallas tekkis peo käigus sõnavahetus ja kaklus, mille käigus tekitas 26-aastane mees 33-aastasele mehele vigastusi. Kannatanu sai esmaabi, 26-aastane mees on kuriteos kahtlustatavana üle kuulatud.

18. juuli õhtul sai politsei väljakutse Tartus Suurele kaarele, kus alkoholi tarvitanud 58-aastane mees ründas oma abikaasat ja kaht last. Kiirabi andis kannatanutele esmaabi, politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Samal ajal teatati politseile, et Nõo vallas Illi külas lõi alkoholi tarvitanud 40-aastane mees 39-aastast meest. Politsei pidas 40-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

18. juulil öösel enne kahte sai politsei aga teate, et Tõlliste vallas tekkinud tüli käigus tõukas 24-aastane noormees oma 47-aastast isa nii, et ta sai viga.

Politsei selgitas, et mõlemad olid alkoholi tarvitanud. Kannatanu sai traumapunktis esmaabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles