Tartus kaklesid nii mehed kui naised (1)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liikluses sai pühapäeval viga neli inimest, kes viidi haiglasse.
Liikluses sai pühapäeval viga neli inimest, kes viidi haiglasse. Foto: Kristjan Teedema

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuur annab teada koguni kuuest juhtumist, kus arusaamatuste lahendamiseks kasutati sõnade asemel vägivalda. Rusikail lasid välkuda nii tugevama kui õrnema sugupoole esindajad.

Tartu ja Tartumaa nädalavahetuse peksukronoloogia.

15. juulil kella kümne paiku õhtul sai politsei väljakutse Riia tänavale kaupluse juurde, kus löödi 18-aastast noormeest.

16. juulil kella ühe paiku öösel sai politsei väljakutse Võru tänavale pubi juurde, kus esialgsetel andmetel lõi 20-aastane naine 55-aastasele naisele rusikaga näkku. Konflikti sekkus turvamees, kes lahutas tüli osapooled ning andis nad üle politseile.

Tund aega hiljem sai politsei väljakutse samuti Võru tänavale, seekord sealse ööklubi juurde, kus löödi 36-aastast meest. Kannatanule anti haiglas esmaabi. Juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

Veel samal ööl kella poole nelja paiku sai politsei väljakutse Küüni tänaval ööklubi juurde, kus esialgsetel andmetel lõi 40-aastane mees 24-aastast meest, kes sai viga. Vahejuhtumisse sekkus turvatöötaja, kes lahutas kakluse ning kutsus politsei.

Kella viie paiku varahommikul tuli taas väljakutse Võru tänavale, sedapuhku ühe sealse toitlustuskoha juurde, kus esialgsetel andmetel lõi 25-aastane mees 23-aastast meest, kes sai viga. Politsei viis alkoholi tarvitanud 25-aastase mehe esialgu kainenema.

17. juuli õhtul tekkis Rannu vallas konflikt 35-aastase naise ja 36-aastase mehe vahel. Rüselusse sekkus 52-aastane mees, kes sai viga. Lisaks sai viga samas olnud 57-aastane naine.

Politsei selgitas, et tülitsenud naine ja mees mõlemad olid alkoholi tarvitanud. Agressiivse 36-aastase mehe viis politsei esialgu kainenema.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles