Ohtlik või mitte? Kaubaautod peavad sõitma ehitusplatsil

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olukord ehitusplatsil esmaspäeva pärastlõunal. Kitsal alal on kaks kaks kaubikut, ehituspaneele transportiv veok ja kraana.
Olukord ehitusplatsil esmaspäeva pärastlõunal. Kitsal alal on kaks kaks kaubikut, ehituspaneele transportiv veok ja kraana. Foto: kristjan Teedem

Möödunud kolmapäeval tuli ehmatavaid teateid Lõunakeskuse juurdeehituselt, kus oli kukkunud ümber kraana. Õnneks keegi viga ei saanud ning ka materiaalne kahju polnud ehitustööde ühe tegija, ASi Ehitustrust juhatuse esimehe Kaido Somelari sõnul kuigi suur.

Juhtunu valguses võttis aga eelmise nädala lõpus Tartu Postimehega ühendust üks kaubikujuht, kelle igapäevaste töökohustuste hulka kuulub ka Lõunakeskuse vana osa kaupluste varustamine.

Nimelt on olukord selline, et kaubikujuhid peavad kauba üleandmiseks manööverdama just seal, kus töötab ka läinud nädalal ümber kukkunud kraana, ning mehe sõnul pole see kõige ohutum tegevus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles