Pime mees võitleb ühistu juhtide ja poriga

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Porine majaesine tee tänavusel vihmasel suvel on Rõngus elavale Aavo Paabile kui viimane piisk karikas. «See näitab, et meie maja juhatus ei tule oma asjadega toime,» ütleb ta. Pildil koos tütre Grete ja tema pojaga.
Porine majaesine tee tänavusel vihmasel suvel on Rõngus elavale Aavo Paabile kui viimane piisk karikas. «See näitab, et meie maja juhatus ei tule oma asjadega toime,» ütleb ta. Pildil koos tütre Grete ja tema pojaga. Foto: Erakogu

Rõngus Aia tänav 4 ühistus on suur riid majas. Pime pillimees Aavo Paap ei jää rahule ühegi vastusega küsimustele, miks eelmisel aastal alustatud tööd nende majaesise tee laiendamiseks pooleli jäid ning miks veel kuskiltki otsast ei paista, et midagi paraneks.

Aia 4 ühistu esimees Siiri Ojasalu lubab, et kõik saab tehtud. Et midagi pole unarusse jäetud. «On asju, mida ei aeta korda vaid näpunipsuga,» ütleb ta.

Paabi sõnul on olukord aga hullemast hullem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles