Järvefestivalil lendavad laastud ja soomused

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peipsimaa kogukonnaköögi kalakoka Tauno Laasiku osavate näppude vahel vabanes haug sisikonnast, uimedest, peast ja kõikidest rohketest luudest vaid mõne minutiga.
Peipsimaa kogukonnaköögi kalakoka Tauno Laasiku osavate näppude vahel vabanes haug sisikonnast, uimedest, peast ja kõikidest rohketest luudest vaid mõne minutiga. Foto: Kristjan Teedema

Tänavu esimest korda peetava järvefestivaliga tahetakse elavdada elu Peipsi piirkonnas.

Selleks pani MTÜ Peipsimaa Turism kokku kümme päeva vältava kultuuriprogrammi ning marsruudi, mille läbimine jõuab selle nädalaga lõpusirgele.

«Meie idee oli festivali korraldamisega ühendada Peipsi ääre maad ja Peipsi järve ning seal piirkonnas elavaid inimesi,» selgitas MTÜ Peipsimaa Turism juht Kadi Ploom. Seetõttu ongi festivali programm sätitud nii, et lodjameeskond liigub mööda vett sadamast sadamasse ning toetav meeskond jällegi mööda maad. Ka tegevus käib nii vees kui maa peal. Kontserte antakse veepiiril kas parvsauna või lodja lavadel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles