Tervishoiukõrgkoolis on suurim konkurss füsioterapeudi erialale

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu tervishoiukõrgkool.
Tartu tervishoiukõrgkool. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartu tervishoiukõrgkooli sai sisseastumisavaldusi esitada 10. juulini. Uute tudengite vastuvõtul osutus tänavu populaarseimaks füsioterapeudi õppekava, selle 30 õppekohale laekus 584 avaldust. Seega ühele kohale kandideerib 19 soovijat.

Lisaks füsioterapeudi erialale on suur konkurss veel bioanalüütiku ja radioloogiatehniku erialale (mõlemal 7 kandidaati ühele kohale).

Sel nädalal peavad õe, bioanalüütiku, ämmaemanda, radioloogiatehniku ja tervisekaitse spetsialisti õppekavale kandideerijad läbi tegema vastuvõtukatse, mis aitab kõrgkoolil leida tervishoiu valdkonda sobivaimad üliõpilased, kes pärast lõpetamist leiavad tervishoiusüsteemis parimat rakendust.

Tartu tervishoiukõrgkool võtab rakenduskõrghariduse õppekavadele vastu 330 ja kutseõppesse 72 uut õppijat. Sisseastumisavaldusi esitati kokku 1821.

Tudengikandidaatidel tuleb õppima tulek kinnitada hiljemalt 25. juuliks, vastuvõetute nimekirjad avaldatakse infosüsteemis SAIS 8. augustiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles