Rally Estonia toob homsest alates kesklinna liiklusmuudatusi

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Tartu Rally 2014 pidulik avamine Tartu Raekoja platsil.
Pildil Tartu Rally 2014 pidulik avamine Tartu Raekoja platsil. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Sellest reedest Tartu kesklinnas startivad Rally Estonia üritused toovad mitmeid muudatusi liikluskorralduses. Juba homsest on liikluseks suletud Vabaduse puiestee Uueturu ja Raekoja platsi vahelisel lõigul.

Teisipäeval, 12. juulil alates kell 18 kuni esmaspäeva, 18. juuli kella 17ni on liikluseks suletud Vabaduse puiestee Uueturu Raekoja platsi vahelisel lõigul. Ümbersõidud toimuvad Narva maantee kaudu. Poe tänava kohalikele elanikele ja teenindavale transpordile on avatud juurdepääs Ülikooli tänava suunalt.

Reedel, 15. juulil on algusega kell 7 hommikul kuni esmaspäeva, 18. juuli kella 7ni Vabaduse puiestee lõigus liikluseks suletud Raekoja plats – Gildi tänav ja Magistri tänava parkla.

Reedel, 15 juulil on kell 18.15 – 22.15 suletud Ülikooli tänav (Vallikraavi–Küütri lõigul), Lossi tänav, J. Liivi tänav, Veski tänav (Näituse – J. Kuperjanovi tänava lõigul), J. Kuperjanovi tänav (Kastani – Tiigi tänava lõigul) ning Vallikraavi ja K. E. von Baeri tänavad.

Muudatused on ka bussliikluses, täpsemalt linnaliinidel 6, 8, 16 ja 22. Bussid sõidavad 12. juulil alates kell 18 kuni esmaspäeva, 18. juuli kella 17ni Tähtvere suunas marsruudil Narva maantee – Kroonuaia (ja sealt edasi tavapäraselt) ning peatuvad Kivi ja Meltsiveski peatustes.

Kesklinna suunas sõidavad liinide 6, 8, ja 16 bussid marsruudil Lai – Narva maantee – Turu (ja edasi tavapäraselt) ning peatuvad Palmihoone (Palmihoone ajutine peatus asub Laial tänaval Vabaduse puiestee ristmiku lähistel), Vene ja Atlantise peatustes.

Linnaliinibuss 21 sõidab marsruudil Lai – Narva maantee – Fortuuna (ja sealt edasi tavapäraselt) ning peatub Palmihoone ajutises peatuses Laia tänava Vabaduse puiestee ristmiku lähistel ning Vene ja Atlantise peatustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles