Tartu jalgpalli suur unistus saigi tõelisuseks

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepa jalgpallikeskuse avamise üks tõmbenumber oli staaride mäng. Pildil näitavad stiili Tammeka endine mängija, nüüdne noortetreener Eduard Škunov,  Eesti koondise eest karjääri jooksul enim kohtumisi 
pidanud Martin Reim ning endine peatreener Tarmo Rüütli.
Sepa jalgpallikeskuse avamise üks tõmbenumber oli staaride mäng. Pildil näitavad stiili Tammeka endine mängija, nüüdne noortetreener Eduard Škunov, Eesti koondise eest karjääri jooksul enim kohtumisi pidanud Martin Reim ning endine peatreener Tarmo Rüütli. Foto: Sille Annuk

Kui JK Tammeka mullu novembri alguses Sepa staadioni renoveerimiseks suure ühisrahastuskampaania algatas, kehitasid mõned skeptilisemad kodanikud ilmselt õlgu: koguge-koguge, aga vaevalt usutav, et soovitud 150 000 eurot kokku saate.

Ometi läks teisiti. 71 päevaga olid kõik valmiva väljaku 7208 müüki paisatud virtuaalset ruutmeetrit omaniku leidnud ning klubi sai hakata paika panema konkreetseid ehitusplaane.

18. aprillil löödigi kopp maasse. Siht oli selge: 10. juuliks ehk jalgpalli EMi finaalmängu päevaks peab olema kaua oodatud Tartu esimene altküttega kunstmuruväljak koos 500-kohalise tribüüni ja muu taristuga valmis, et korraldada staadioni avamispidustused ja vaadata koos suurt finaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles