Ökorõivaste valik saab Eestis peagi täiendust

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ökoriiete poe Slow asutaja Helen Puistaja usub, et inimeste teadlikkus orgaaniliste toodete poodidest järjest kasvab. See annab talle poe avamisel kindluse.
Ökoriiete poe Slow asutaja Helen Puistaja usub, et inimeste teadlikkus orgaaniliste toodete poodidest järjest kasvab. See annab talle poe avamisel kindluse. Foto: Kristjan Teedema

Ilmselt ei tule mitte kellelegi üllatusena, et kiirmoekettides müügil olevaid rõivaid teevad enamjaolt alamakstud töötajad kaugel arengumaades ja halbades töötingimustes, rääkimata selliste rõivaste kvaliteedist.

Tartus elav Helen Puistaja on üks nendest, kes peavad lugu sellest, et iga päev kantavad rõivad oleks valmistatud õiglase kaubanduse põhimõtetel ning orgaanilisest materjalist.

Puistaja ütles, et tal endal ei ole küll meeletult suurt kollektsiooni ökoriideid, sest ühelt poolt on neid Eestis raske hankida ning teisalt panustab ta looduse säästmisse ja ostab endale harva midagi uut selga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles