Alatskivi vallavanem: loodus tuli meid nuhtlema

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikud talgulised ehitasid mai alguses Alatskivile oma rahvale jalakäijate silla, mille vesi kolmapäeval kahjuks ära lammutas.
Kohalikud talgulised ehitasid mai alguses Alatskivile oma rahvale jalakäijate silla, mille vesi kolmapäeval kahjuks ära lammutas. Foto: Andrus Salu

Maanteeameti tellimusel Alatskivile ehitatud jalakäijate silla viis vesi minema paar kuud pärast valmimist. Sel kevadel ehitasid kohalikud talgulised endale uue ülekäigu, mis paar päeva tagasi jälle vee nahka läks.

Kolmapäeval kella kahe paiku päeval hammustas Alatskivil kerkinud järve vesi ära paar-kolm meetrit kallast ning õnnetuseks kukkus kokku tänavu mais kohaliku rahva ehitatud jalakäijate silla Kallaste poole jääv ots.

«Vesi murdis seal uuesti läbi, Kallaste-poolne tamm annab järjest järele,» tõdes Alatskivi vallavanem Andu Tõrva. «Vihmadega järv hullusti tõusis, vesi oli seal juba nii kõrge, et sai ujumas käia. Nüüd aga tuli loodus meid nuhtlema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles