Kogumiskirest kasvasid välja plaadipoed

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melomaanid Ahto Külvet (vasakult), Andreas McKeough ja Rainer Rob Sirel aitavad plaadipoodide külastajatel välja otsida neile meeldiva muusika või annavad nõu uue muusika soetamisel. Ka saavad kõik külastajad grammofonil ise plaate läbi kuulata.
Melomaanid Ahto Külvet (vasakult), Andreas McKeough ja Rainer Rob Sirel aitavad plaadipoodide külastajatel välja otsida neile meeldiva muusika või annavad nõu uue muusika soetamisel. Ka saavad kõik külastajad grammofonil ise plaate läbi kuulata. Foto: Sille Annuk / Postimees

Tartlane, DND bändimees ja melomaan Rainer Rob Sirel on aastaid unistanud päris oma plaadipoest, kus oleksid müügil nii kasutatud vinüülid, CDd kui ka kassetid.

Hiljuti sai Sirel tuttavaks Genialistide klubi endise programmijuhi Ahto Külvetiga ja jutuks tuli plaadipoe avamine. Selgus, et Külvet ja Tartus elav Austraalia-Soome päritolu Andreas McKeough on kevadest täpselt sama plaani pidanud.

«Ma muu seas küsisin, ega Genklubis juhuslikult vaba pinda ole, kus saaks poe käima lükata. Ahto ütles, et seal kindlasti pole, sest muidu oleks ammu teinud,» rääkis Sirel kevadisest vestlusest Külvetiga. Paari päeva pärast aga helistanud Külvet talle tagasi jutuga, et vabad ruumid on olemas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles