Jääaja keskus kutsub sünnipäevale

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääaja keskus tähistab 10. juulil oma neljandat sünnipäeva.
Jääaja keskus tähistab 10. juulil oma neljandat sünnipäeva. Foto: Mart Leib, Jääaja keskus

Jääaja keskuses valitseb eeloleval pühapäeval tavapärasest pidulikum meeleolu, sest tähistatakse oma neljandat sünnipäeva.

«Jääaja keskuse sünnipäev on alati nii töötajatele kui ka kohalike jaoks väga oodatud sündmus – nagu kõik sünnipäevad,» rääkis keskuse turundusjuht Sigrid Sepp.

Jääaja keskuse senised aastad on möödunud väga töiselt ning pidevalt on tegeletud keskuse paremaks muutmisega. «Ma julgen öelda, et keskuse esimesed neli aastat on olnud edukad, sest külastajate arv on püsinud ühtlane ning praegu näeme, et inimesed külastavad meid ikka ja jälle,» rääkis Sepp.

«Näiteks täna jõudis meile üks pere juba kuuendat korda ning lubasid kindlasti tulla tagasi ka pühapäeval. Nende kolmeaastane peretütar Kristiina on andunud mammutite fänn,» lisas Jääaja keskuse turundusjuht.

Jääaja keskuse ekspositsioone on algusest peale pidevalt uuendanud. «Selle aasta veebruaris valmis meil täiesti uus lumekoobas. Maikuus laiendasime oma ekspositsiooni ka majast välja, kui keskuse ette valmis kivipark ning tulevikus jätkame keskuse uuendamisega. Plaanis on kohviku osa laiendamine ja täiesti uudsed lahendused ekpositsioonide vallas,» valgustas Sepp pisut keskuse lähema tuleviku plaane.

Sigrid Sepa sõnul on Jääaja keskuse sünnipäeva tähistamine üldiselt välja kujunenud nii, et lisaks traditsioonilistele tegevustele nagu parvereisid ja giidiga ekskursioonid, proovitakse igal aastal teha midagi teistsugust ja pakkuda elamusi igas vanuses külastajatele.

Pere pisematele mõeldes on sel aastal külas multifilmist tuntud lumekuninganna Elsa koos oma sõbra Olafiga, kellega koos saab meisterdada ja mängida. Pere suurematele liikmetele esineb õhtul kell kuus oma akustilise kavaga lembelaulik Karl-Erik Taukar.

Lisaks astuvad üles JJ-Streeti tantsijad, toimuvad parvereisid Saadjärvel, tasuta ekskursioonid keskuses ja ponisõidud keskuse ees. Kohal on ka Vudila mängumaa batuudid ning kõigile sünnipäevalistele pakutakse torti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles