Kuum ilm ajas rusikad sügelema nii linnas kui Peipsi ääres

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib kallaletungi pealt näinud inimesi.
Politsei otsib kallaletungi pealt näinud inimesi. Foto: Raigo Pajula

Tea, kas peitus põhjus läinud nädalavahetuse kuumades ilmades, mis ajas inimestel rusikad kihelema - igal juhul tehti politseile Tartus ja Tartumaal neli vägivallaga seotud väljakutset.

1. juuli õhtupoolikul sai politsei väljakutse Anne tänavale, kus esialgsetel andmetel lõi 34-aastane mees 45-aastast meest. Politsei pidas 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning asjaolude selgitamiseks viidi nii kahtlustatav kui temaga kaasas olnud kaks joobes meest kainestusmajja.

2. juulil laekus politseile laekus teade, et 28-aastane mees oli Mõisavahe tänaval korteris korduvalt löönud oma 25-aastast abikaasat. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Samal päeval kella 16 paiku teatati, et Tartus lõi 38-aastane mees 27-aastast naist ja 28-aastast meest. Politsei pidas vägivallatseja kinni ning ta viidi esialgu tervisekontrolliks psühhiaatriakliinikusse.

Kella 22 paiku sai politsei väljakutse aga Peipsiääre valda Kolkjasse. Esialgsetel andmetel oli kohaliku rahvamaja ürituselt lahkunud mees möödunud koduteel joobes seltskonnast, kui tekkis konflikt ning meest rünnati. Kiirabi andis kannatanule esmaabi.

Politsei tuvastab konflikti kõiki osapooli, et selgitada juhtunu üksikasjad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles