Kerge südasuvine meelelahutus

, TÜ teateatriteaduse magister
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavastuses «Astuge sisse» mängivad Reimo Sagor, Andres Lepik, Kati Ong, Andres Keil, Rasmus Kull, Eva Püssa ja Ülle Sillamäe.
Lavastuses «Astuge sisse» mängivad Reimo Sagor, Andres Lepik, Kati Ong, Andres Keil, Rasmus Kull, Eva Püssa ja Ülle Sillamäe. Foto: Silver Vahtre

Alatskivi mõisa talli sisehoovis esietendunud harrastusliku Lutsu teatri komöödialavastus «Astuge sisse» ei pretendeeri selle suve meeldejäävaimaks teatrisündmuseks, küll aga pakub kerglast meelelahutust.

Vaatajate ees on lihtsakoeline farss, kus paljud tegelased külvavad rohkelt segadust, vahetavad, kaotavad ja loovad identiteete. Kui kõige selle peale mõistus kokku jookseb, laulavad nad veel mõne eesti poploo.

Kogu tegevus toimub ühe vanaproua korteris, kus pooljuhuslikult kohtub mitmekesine seltskond: üksik vanaproua, himur remondimees, rahaanne lõbutüdruk, range politseinik, hajameelne teadlane, uudishimulik naabrimees ja emotsionaalne kupeldaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles