Tammeka sai punkti ja hea uudise

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskväljal väsimatult tööd rügav Martin Miller kinnitas, et mängib Tammekas hooaja lõpuni.
Keskväljal väsimatult tööd rügav Martin Miller kinnitas, et mängib Tammekas hooaja lõpuni. Foto: Margus Ansu

Tartu JK Tammeka teenis tabelisse viigipunkti, kui Tamme staadionil tehti võitluslik 0:0 viik Sillamäe Kaleviga.

Kui meeskonnad 1. aprillil tänavu esimest korda kohtusid, võttis Tammeka Annelinna kunstmurul koguni 4:0 võidu. Tõsi, seal korraldasid kalevlased endale kiiresti kaks punast kaarti ja nii kulges too mäng üpris kummalise stsenaariumi järgi.

Tänase mängu avapoolaeg möödus eriliste võimalusteta. Teisel poolajal olid omad šansid skoor avada mõlemal poolel, kuid lõpuks jäid tabloole ikkagi nullid. Parimal juhul lendas Tammeka ründaja Tristan Koskori kauge kaarpall vastu Sillamäe värava põiklatti.

Täna olude sunnil ehk Rasmus Tautsi mängukeelu tõttu vasakul äärel tegutsenud Tammeka poolkaitsja Martin Miller tõdes kohtumise järel, et punktiga võib igal juhul rahul olla.

«Lõpus oli kõva võitlus, Sillamäe sai palju standardolukordi, pidime olema tähelepanelikud, et mitte mingit lolli väravat endale lasta. Aga mängisime keskendunult lõpuni ja saime hakkama,» ütles Miller.

Ta lisas, et tollest 4:0 võidumängust end tänases mängus segada ei lastud, tähtis oli kinni pidada oma mänguplaanist ning see ka õnnestus. Enda mänguga jäi Miller laias laastus rahule, kuigi vasakus ääres mängimine oli tema jaoks sel hooajal esmakordne ja seetõttu natuke harjumatu.

Küll oli 18-aastasel, kuid juba U21 vanuseklassi Eesti koondisesse murdnud ning tänavu Tammeka eest suurepäraseid esitusi pakkunud keskväljamehel häid sõnumeid Tammeka poolehoidjatele. Nimelt kinnitas äsja gümnaasiumi lõpetanud pallivõlur, et suvise üleminekuakna jooksul ta Tartust lahkuda ei kavatse.

«Selle hooaja mängin Tammekas lõpuni, elame-näeme, mis hiljem tulevik toob,» ütles Martin Miller. Talvel oli noormehe teenetest huvitatud Nõmme Kalju, kuid just kooli lõpetamise tõttu jäi tookord üleminek katki.

Liigatabelis hoiab Tammeka 17 mängu järel 23 punktiga viiendat kohta, 19 punkti kogunud Sillamäe on seitsmes. Järgmise matši peab Tammeka järgmisel laupäeval Paides sealse linnameeskonna vastu, keda hooaja esimeses kohtumises 2:0 võideti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles