Jalgrattaga raudteed ületanud poiss sai kaubarongilt löögi (2)

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartumaal Ülenurme valla sattus raudteeülesõidukohal õnnetusse jalgarattaga liikunud poiss.
Tartumaal Ülenurme valla sattus raudteeülesõidukohal õnnetusse jalgarattaga liikunud poiss. Foto: Lõuna prefektuur

Täna keskpäeva paiku sattus Tartumaal Ülenurme valla raudteeülesõidukohal õnnetusse jalgrattaga liikunud poiss, kellele jäi rong märkamatuks, kuna püüdis turvatõketest mööda põigates ning liigselt kiirustades raudteed ületada.

Raudtee ülesõidukohta rattal ületades ei märganud poiss aga lähenenud kaubarongi ning sai sellelt vastu jalga löögi. Õnneks päädis vahejuhtum kergema vigastusega ning poiss viidi tervisekontrolliks traumapunkti.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk sõnas, et sündmuspaigal oli näha, kuidas inimesed on murule sisse marssinud oma jalgtee selliselt, et turvatõkete vahelt läbi käimist eirata.

«See poiss polnud sugugi esimene, kes kahetsusväärselt iseenda ohutuse hoopis hetkelise mugavuse vastu vahetas. Oli näha, et turvatõkke kõrval on jäljerada pikema aja ja hulga inimeste poolt korralikult sisse trambitud,» kirjeldas Virk.

Virk rõhutas, et tõkked on sellesse ja teistessegi intensiivsema kergliiklusega kohtadesse paigaldatud kindla eesmärgiga, et keegi kiirustamisest ja hooletusest õnnetusse ei satuks.

Info raudtee ületuskohast, kus hulk inimesi liiklusohtlikult käituvad ning ohutuse tõstmiseks paigaldatud turvalahendust ei tunnista, edastati kohalikule omavalitsusele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles