Täna tulid müüki teatrifestivali Draama piletid

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Draama.
Festival Draama. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kõigil teatrihuvilistel on tänasest võimalik soetada festivali Draama pileteid. Käesolevast aastast on muutunud festivali formaat. Draama 2016 kunstiline juht on Ivar Põllu ja festivali korraldatakse koostöös Tartu Uue Teatriga.

Sihtasutuse Eesti Teatri Festival nõukogu esimees Jaak Allik märkis, et Tartu festivali puhul on põhiliseks muudatuseks temaatilisest (kuraatori)programmist loobumine ja keskendumine aasta huvitavamatele lavastustele ning teatrinähtustele. Teatritele pakutakse seejuures võimalust esineda Tartus ühes etenduspaigas kogu nädala jooksul mitme oma repertuaari parima lavastusega või anda ühe lavastusega mitu etendust. Seega on Alliku sõnul eesmärgiks saavutada olukord, kus teatrirahvas mitte lihtsalt ei lähe ega tule, vaid ka viibib Tartus kogu festivalinädala jooksul.

Eesti teatri festival Draama vältab 5.-11. septembrini. Programmis on nii käesoleva aasta Eesti teatri aastaauhindade laureaadid ja nominendid kui ka lihtsalt väga hea teater. Festivaliga seotud etendusprogramm vältab 3.-12. septembrini erinevates Tartu etenduspaikades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles