Tartus alustas tööd rannaraamatukogu

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu linnaraamatukogu kolis suveks Anne kanali äärde.
Tartu linnaraamatukogu kolis suveks Anne kanali äärde. Foto: Oliver Matkur

Vabaõhuraamatukogu Anne kanali juures on juba kaheteistkümnendat suve toimuv projekt, mis tutvustab 13.-18. aastastele noortele raamatukoguhoidja ametit. Noored laenutavad rannas suvitajatele raamatuid, ajakirju ja värskeid ajalehti ning loevad väikestele soovijatele muinasjutte.

Rannaraamatukogu töötab Anne kanali ääres alates esmaspäevast kuni 5. augustini argipäeviti kell 11-18. Muinasjutupooltunnid toimuvad igal kolmapäeval algusega kell 12. Rannaraamatukogust saab lugemisvara laenata ja muinasjutte kuulata vaid ilusa ilmaga.

Eelnevate aastate kogemusele toetudes on rannaraamatukogu lugemisvaras suurem rõhk pandud erinevatele ajakirjadele ja värsketele ajalehtedele. Väike raamatuvalik koosneb peamiselt meelelahutuslikust kirjandusest, natuke on ka eriala- ja nipiraamatuid ning lasteraamatuid. Rannaraamatukogu lugemismaterjal on nii eesti kui ka vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles