Supilinna silla vastu anti 1888 allkirja (4)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Me soovime, et Supilinna sild ja magistraaltänav koostatavast üldplaneeringust välja võetaks. Samas tahame, et investeeringuplaanides keskendutaks kergliiklussildade rajamisele. Nende mõtetega andsid supilinlased Kristiina Praakli, Tiia Kõnnusaar ja Laura Lilles Heiman linnapea Urmas Klaasile ja linnavolikogu esimehele Vladimir Šokmanile üle petitsiooni, milles nõutakse Emajõe-äärse puhkeala ja keskkonna terviku säilitamist.

Nii supilinlaste, teiste tartlaste kui linna külaliste arvamused ja allkirjad vastu võtnud linnapea märkis, et üldplaneeringu menetlus tähendabki kogukonna kaasamist ja selline aktiivne arvamuse avaldamine on kindlasti parem kui see, kui arvamust üldse ei avaldata.

Küll aga rahustas meer supilinlasi, öeldes, et linnal ei ole lähemate aastate jooksul kindlasti plaani Supilinna silda ehitama hakata. Pigem tuleb linnast ümbersõit Tiksoja kaudu ja selle ehitab maanteeamet.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles