Sametmust Stella asub õppima politseikoera ametit

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseikoer Stella.
Politseikoer Stella. Foto: Lõuna prefektuur

Lõuna prefektuuri teenistuskoertega liitus täna sametmust labradori retriiver Stella, keda ootab ees tähtis narkokoera amet.

«Stella peamiseks ülesandeks saab uimastite otsimine ja leidmine ning selle tarbeks ootab meid mõlemaid ees nüüd koolitee,» rääkis koeratüdruku uus peremees, koerajuht Henrik Keskrand. Ta lisas, et ehkki täpselt ei ole veel aru saada, milline on mõni tund tagasi Tartusse jõudnud kutsika iseloom, on omavaheline klapp neil juba olemas ja küll eesootavad ühised aastad seda veelgi täiendavad.

Esialgu on aga peremehe ja tema kolleegide põhiroll Stella kiirele kohanemisele kaasa aidata. Sellele annavad oma osa ka Tartus patrullivad saksa lambakoerad Dexter ja Vedur.

Soomest Red Runneri kennelist pärit Stella saab järgmisel esmaspäeval kahekuuseks ning on seega parimas koertekooli minemise eas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles