Kliinikumi parkimissüsteem töötas vaid pool aastat

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kliinikumi parkla 60 000 eurot maksma läinud elektrooniline infosüsteem pole juba neli aastat töötanud.
Kliinikumi parkla 60 000 eurot maksma läinud elektrooniline infosüsteem pole juba neli aastat töötanud. Foto: Kristjan Teedema

Kliinikumi parkla projekti järgi paigaldati kõikidele sissesõitudele elektrooniline infotabloo, mis pidi näitama, kus ja kui palju on parklas vabu kohti. Et parkijatel oleks kergem orienteeruda, jagati ala kolmeks ning tähistati kollase, rohelise ja sinise värviga. Paraku sai moodne parkimissüsteem olla töös vaid mõned kuud.

TÜ kliinikumi projektijuhi Toomas Kivastiku sõnul esines paigaldatud loendussüsteemis probleeme ka varem, kuid lõplikult peatati selle töö seoses Maarjamõisa meditsiinilinnaku teise ehitusjärgu ehitustööde algusega 2013. aasta kevadel.

«Lunini 16 parkla oli selleks ajaks valmis ehitatud vaid osaliselt ning osal parklast asusid Maarjamõisa meditsiinilinnaku ehitustööde teostaja soojakud. Kuna selline ajutine olukord oli vastuolus elektroonilise süsteemi funktsioneerimisega, lülitatigi süsteem välja,» selgitas Kivastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles