Hingeabi internetist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noortel on pingeid ja mureolukordi palju, abi otsima aga lähevad endiselt vähesed – psühholoogilt nõu küsimine tekitab ikka veel valehäbi.


Psühholoogiaüliõpilaste ühenduse tasuta nõustamist pakkuv internetilehekülg Lahendus.net sai info levitamiseks Swedbankilt 5000 eurot (78 000 kr).

Lehe Lahendus.net projektijuht Hanna Paal rääkis, et esmalt alustatakse teavituskampaaniaga, mille käigus saadetakse üle Eesti 300 kooli ja noortekeskusesse tutvustavad plakatid. Sügisel aga tulevad koolides vestlusringid, kus õpetatakse noori ära tundma, millal sõbral abi on vaja, kuidas aidata ja kust abi leida.

Eesmärgiks on viia psühholoogiline abi noorteni just interneti teel, neile harjumuspärases keskkonnas, ja anda teada, kust abi saab.

Osa raha läheb veebilehe Lahendus.net uuendamiseks, sest praegune versioon anonüümsest nõuandeleheküljest on pärit kümnendi tagant ja on aegunud. (TPM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles