Tartu reformierakondlaste juhina jätkab Urmas Klaas

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Klaas.
Urmas Klaas. Foto: Margus Ansu

Reformierakonna Tartu piirkonna üldkoosolekul valiti järgnevaks kaheks aastaks piirkonna juhi kohale tagasi linnapea Urmas Klaas.

Erakonna teatel valiti piirkonna juhatuse liikmeteks veel Urmas Sutrop, Mihkel Lees, Raimond Tamm, Indrek Katušin, Laine Randjärv, Rauno Kiisk, Verni Loodmaa ja Karel Veemaa.

Valitsev linnapea märkis pärast piirkonna koosolekut, et ees seisab valmistumine 2017. aasta kohalikeks valimisteks. Seni tuleb aga pingutada viimaste valimislubaduste täitmise nimel.

​Klaasi sõnul näeb ta linnas oluliste teemadena turvalisust, linna teede- ja tänavate remonti ning paremaid transpordiühendusi Tartusse jõudmiseks.

Ühtlasi avaldas ta poolehoidu valitsuse otsusele Tartu-Tallinna neljarealise maantee edasi ehitamiseks, juhtides samas tähelepanu, et nende töödega on tarvis alustada ka Tartu poolt. Samuti tuleb tema hinnangul panustada raudtee ja reisirongiliikluse arendamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles