Tartumaal on elektrita veel üle 300 majapidamise

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuul murdis puid ja viis elektri.
Tuul murdis puid ja viis elektri. Foto: Sille Annuk

Kuigi suurem tuul on tänaseks vaibunud, on Elektrilevi rikkekaardi põhjal kella poole kuuese seisuga Tartumaal veel 321 majapidamist, mis peavad läbi ajama elektrita.

Võrreldes eilsega on olukord mõistagi tuntavalt parem, siis oli ka perioode, mil elektrita oli üle 5000 kliendi. Jätkuvalt on Tartumaal kõige problemaatilisem maakonna kaguosa ehk Meeksi vald, kus elektrita on 121 klienti, suuremaid katkestusi on ka Alatskivi ja Nõo vallas. Elektrilevi rikkemeeskonnad tegutsevad jätkuvalt selle nimel, et elektrivarustus esimesel võimalusel taastada.

Päästeameti lõuna piirkonna valvepressiesindaja Tambet Vodi ütles, et kogu piirkonnas on nädalavahetusel olnud 121 väljakutset, Tartumaal väljakutsete arv on 40. Vodi sõitis eile maakonnas ringi ning ta kiitis inimesi, kes ka ise aktiivselt teele langenud puid koristamas käisid. Hetkel on Vodi kinnitusel olukord stabiliseerunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles