Elanik: uus parkimiskord tõi peavalu (3)

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lootuse tänaval elav Harald Dreinhan osutab autoderivile kodumaja ees, mis tekkis sinna pärast tasulise parkimisala laiendamist. Ilmselt läheb parkimisega kohe veelgi kitsamaks, sest eile ennelõunal pandi üle tee asuva Karoliina lasteaia ette uhiuus parkimisaega piirav märk.
Lootuse tänaval elav Harald Dreinhan osutab autoderivile kodumaja ees, mis tekkis sinna pärast tasulise parkimisala laiendamist. Ilmselt läheb parkimisega kohe veelgi kitsamaks, sest eile ennelõunal pandi üle tee asuva Karoliina lasteaia ette uhiuus parkimisaega piirav märk. Foto: Margus Ansu

Tasulise parkimisala laiendamine ei vähendanud linnas parkivate autode hulka, vaid nihutas masinad lihtsalt natuke kesklinnast kaugemale. Päris põrgu on lahti, leiavad linlased, kelle seni rahulikud kodutänavad on nüüd pilgeni täis pargitud.

Ehkki lapsi pärast koolivaheaja algust enam hommikuti kooli ei sõidutata ja autoliiklus on jäänud linnas märgatavalt hõredamaks, on tekkinud kohad, kus autosid näeb varasemast palju rohkem. Septembrikuus muutuvad parkimisolud vahetult sinise joone taha jäävatel tänavatel arvatavalt veelgi raskemaks.

Õhtul kaovad

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles