Politseinikud aitasid lapselt ära võetud palli tagasi saada (1)

Helen Mihelson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud.
Politseinikud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lõuna prefektuur jagas täna sotsiaalmeedias õnneliku lõpuga juhtumit, kus politsei tagastas tüdrukule temalt ära võetud palli.

Nimelt helistas eile õhtul oma murega hädaabinumbrile üks tüdruk. «Mängu käigus oli tema pall lennanud katusele ning enne, kui ta sellele järele jõudis minna, võtsid palli ära võõrad poisid ja tegid vehkat,» kirjeldas Lõuna prefektuur juhtunut.

Parajasti oli lähipiirkonnas vaba patrull, kes märkas kohe kõrvaltänaval kõmpivat poistekampa. Ühel poisil oligi käes see sama pall.

«Kaks törtsu juttu ja tõdesid nad isegi, et ega nemad päris palliomanikud ole. Mänguvahend loovutati korrakaitsjatele, kes selle omakorda õigele palliomanikule üle andsid. Tüdruku mure kiirelt murtud ja mäng läks rõõmsalt edasi!»

Parandatud 16.06 kell 9.25 -  kui algselt teatas politsei, et palli kaotas poisslaps, siis hiljem täpsustasid nad, et pall võeti ära siiski tüdrukult.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles