Kutsehariduskeskuse lõpetab rekordarv noori meistreid (2)

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võib arvata, et nii mõnedki lõpetajad tähistavad tunnistust kutsehariduskeskuse kondiitrite poolt küpsetatud tordiga.
Võib arvata, et nii mõnedki lõpetajad tähistavad tunnistust kutsehariduskeskuse kondiitrite poolt küpsetatud tordiga. Foto: Sille Annuk

Tartu kutsehariduskeskuse lõpetab tänavu rekordarv kutsespetsialiste: homsetel lõpuaktustel saavad tunnistuse 850 noort.

«Kutseoskused on hinnas ja neid, kes oma esimeseks või teiseks hariduseks valivad mõne praktilise eriala, on üha enam,» põhjendas TKHK direktor Andrus Mõttus kasvanud lõpetajate hulka.

Väga heade õpitulemuste eest  saavad tänavu kiituskirja 37 kutsekeskharidusõppe lõpetajat, kooli tänukirja väga hea õppeedukuse, kõrgete kutsealaste oskuste või aktiivse koolivälise tegevuse eest  saab  kokku  pea 190 lõpetajat.  

Juuksuri eriala lõpetaja  Merlys Püvi arvates pole ükski minut koolis olnud aja raiskamine. «Kohe esimesest koolipäevast peale on näha, et kõik koolis olijad – nii õpetajad, õpilased kui ka muud töötajad – ajavad oma asju südamega. Üksteisega ollakse mõistvad, head ja abivalmid. Õpetatakse ainult seda, mida meil läheb ka reaalselt vaja,» tõstis Püvi esile.

Tartu kutsehariduskeskuse lõpuaktused peetakse 16. juunil Vanemuise kontserdimajas:

kell 10 algab tehnikavaldkonna, ärinduse ja kaubanduse ning IKT osakonna aktus;

kell 14 algaval aktusel antakse tunnistused kätte majutus- ja toitlustus- ning toiduainete tehnoloogia osakonna lõpetajatele;

kell 17 algab aktus ehitus- ja puiduosakonna, kergetööstuse ning kodu- ning iluteeninduse osakonna ja turismiosakonna lõpetajatele.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles