Suvi meelitab vett ja loodust uurima

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
7-aastane Inger Jüssi veetis eile aega kilpkonnade basseini ääres, samal ajal kui ta ema, Tartu loodusmaja juhataja Janika Ruusmaa avas saalis uut külastusmängu. Inger ütles, et temal on H2O mängu reeglid selged ja ta ootab pikisilmi suve, mil läheb koos oma tädi ja täditütrega seda loodusteemalist viktoriini mööda Tartu- ja Jõgevamaad mängima.
7-aastane Inger Jüssi veetis eile aega kilpkonnade basseini ääres, samal ajal kui ta ema, Tartu loodusmaja juhataja Janika Ruusmaa avas saalis uut külastusmängu. Inger ütles, et temal on H2O mängu reeglid selged ja ta ootab pikisilmi suve, mil läheb koos oma tädi ja täditütrega seda loodusteemalist viktoriini mööda Tartu- ja Jõgevamaad mängima. Foto: Margus Ansu

Mängu H2O patroon, Tartu ülikooli õppeprorektor Mart Noorma on veendunud, et mängeldes targaks saamine toimib hästi. Sest miks ei võiks pered ja sõpruskonnad ette võtta midagi eriti põnevat ning uurida Tartu- ja Jõgevamaad loodushariduse ja teaduse vaatenurgast.

«Oleks ju hea teada, kes elab vihmavees, mis nimesid kannavad Kuu mered, miks kopral vesi kõrva ei lähe või mis tunne on jalga tõmmata kalamehesäärikud,» kirjeldas ta.

Kuidas see käib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles