Sügisel ootab külastajaid uuem raamatukogu

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu käib raamatukogu A-hoidlas vilgas kolimine. Paljud teosed on kastidesse pakitud ja suurem osa viiakse majast välja laopinnale.
Praegu käib raamatukogu A-hoidlas vilgas kolimine. Paljud teosed on kastidesse pakitud ja suurem osa viiakse majast välja laopinnale. Foto: Margus Ansu

Oktoobri algusest on uue ilmega TÜ raamatukogu fuajee ja garderoob, laieneb ja uueneb teise korruse valge saali osa, lugejatele kasutamiseks avatakse üks hoidlatest ning värskenduskuuri teeb läbi ka õueala. Lisaks ehitatakse tuletõkkealad ja evakuatsiooniväljapääsud ning uuendatakse kaubaliftid ja töötajate ruumid.

Kuigi raamatukogu on pikalt remondis, saab lugemissaali teoseid siiski laenata. Lugeja võib 8. augustist valida kataloogist raamatu ja sellele ise järele minna. Küll aga ei pääse majja sisse, vaid tõenäoliselt saab raamatuid kätte raamatukogu tagaukse kaudu. Teoseid saab ka tagastada.

Esimene etapp

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles