Emajõe äärde sellel aastal rulaparki ei tule

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortuuna tänavale planeeritav rulapark.
Fortuuna tänavale planeeritav rulapark. Foto: MTÜ Linnasilm

MTÜ Linnasilm on eelmisest aastast alates plaaninud aadressile Fortuuna tänav 10 ehitada betoonist rulapargi. Kuna ettevõtluse arendamise sihtasutusest (EAS) toetust ei saadud, siis sellel aastal Emajõe äärde parki ei tule.

MTÜ Linnasilm esindaja Risto Kozer rääkis, et siiani on EASile kaks korda taotlus esitatud, kuid mõlemal korral on projekt tagasi lükatud. «Väga palju tööd ja vaeva läks sellele, aga me püüame edasi ikkagi seda arendada, et saaks midagi permanentset, mis pakuks kõigile midagi,» lausus Kozer.

Rulapargi projekti maksumus on ligikaudu 30 000 eurot, millest 15 protsenti on Tartu linna finantseering. Kozer kinnitas, et plaanid ei ole maha maetud ning praegu otsitakse võimalusi, kuidas leida rahastust teiste taotlusplatvormide kaudu.

Kui projekt peaks realiseeruma, on MTÜ Linnasilm plaaninud rulapargi rajada kahes etapis: esimeses etapis valmib betoonist rulabassein ning teises seda ümbritsev avalik ala, kuhu paigutatakse linnaruumi mööblit ja erinevat valgustust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles