Ottender: Kullamäe on teinud head tööd

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender ütleb, et tõenäoliselt oleks järgmise hooaja meeskonda komplekteerides mõistlik vaadata juba tuleviku Eesti koondislasi.
Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender ütleb, et tõenäoliselt oleks järgmise hooaja meeskonda komplekteerides mõistlik vaadata juba tuleviku Eesti koondislasi. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juhi Andres Ottenderi sõnul tehti teisipäeval lõppenud hooajast kokkuvõtteid ning arutati ka tulevikuplaane. Suure tõenäosusega ootavad klubi ees struktuurimuutused.

Gert Kullamäe leping sai juuni alguses läbi. Kas koosolekul arutati ka Tartu Ülikool / Postimehe peatreeneri küsimust?

Peatreeneri koha täitmist on arutatud kaua aega. Võib öelda, et juba veebruarist saadik. Kui küsimus on, kas jätkab Gert või keegi muu, siis klubi poolt on Gert Kullamäe esimene eelistus ja temaga on sel teemal juttu tehtud ammu enne hooaja lõppu. Eks me proovigi leida ühist ja kõigile sobivat teed, mida mööda edasi minna. Uue hooaja eel leiab aset ikkagi päris palju muutusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles