Jõgeva vald taastab Kuremaale spordikooli

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõgeva vallavolikogu esimees Tiit Lääne soovib Kuremaal praegu peamiselt ujulana kasutuses oleva hoonekompleksi muuta maakonna noortespordikeskuseks. Juba on spordikooli alla koondatud ujumis- ja korvpallitreeningud.
Jõgeva vallavolikogu esimees Tiit Lääne soovib Kuremaal praegu peamiselt ujulana kasutuses oleva hoonekompleksi muuta maakonna noortespordikeskuseks. Juba on spordikooli alla koondatud ujumis- ja korvpallitreeningud. Foto: Eili Arula

Mullu sügisel Jõgeva valla volikogu esimeheks valitud Tiit Lääne võttis ametisse astudes koos koalitsioonikaaslastega südameasjaks Kuremaa spordikoolile taas elusäde sisse puhuda.

«See on häbilugu, et Jõgeva paarikümne aasta eest vabatahtlikult oma spordikoolist loobus,» nentis Lääne. «Maakond kaotas sellest palju. Praegu on selge, et nendes paikades, kus töötab spordikool, on ka noorte spordielu jätkusuutlik. Kuremaa spordikooli taastamiseks hankisime kogemusi näiteks Põltsamaalt ja Lähtelt.»

Spordikool pole Jõgeva vallas uus asutus, sest aastatel 2006–2010 tegutses see aktiivselt sama nime all ning samas kohas. Paraku jäädi siis spordikooli ülalpidamisega jänni ning see vajus varjusurma. Vahepealsetel aastatel maksti vanu võlgu ning jätkati vaid ujumise algõpet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles