Vanad fotod: kolm tenorit andsid 20 aastat tagasi nostalgialaksu

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdituur on jõudnud 14. augustil 1996 Tartusse.
Kontserdituur on jõudnud 14. augustil 1996 Tartusse. Foto: Ain Protsin

Täna kell 20 tulevad Tartu lauluväljakul lavale Tõnis Mägi ja Ivo Linna, et meenutada 20 aastat tagasi koos Jaak Joalaga tehtud nn kolme tenori tuuri. Siinsed fotod Tartu Postimehe arhiivist aitavad meenutada kunagist nostalgialaksu.

Nüüdne kontsert «Las jääda kõik, mis hea – 20 aastat hiljem / Las olla kõik» tõotab anda kuulajaile kunagistest menulauludest koosnenud tookordsest kavast veel suurema nostalgialaksu, lausa nostalgiatümaka.

Nüüd saab kuulata Estraadiraadio saatel laule, mis Tõnis Mägile ja Ivo Linnale endale kõige rohkem meeldivad, ning enamikke hitte ka toonasest «Las jääda kõik, mis hea» repertuaarist. Kusjuures need kaks lauljat ei ole vahepeal üheskoos laval olnud.

Kahel kontserdil, millest üks on täna Tartu lauluväljakul ja teine neljapäeval samuti algusega kell 20 Käsmus, on teiste seas kavas menuhitid «Öö Chicagos», «Vana jõgi», «Moonika», «Tähti üheks õhtuks», «Ma loodan, et sa muudad oma meelt», «Sangar seiklusfilmis», «Taas punab pihlapuid», «Vildist kübar», «Butterfly» ja «Naerata».

Siinkohal saab vaadata, kuidas laulsid «Tähti üheks õhtuks» aastal 1996 üheskoos Ivo Linna, Tõnis Mägi ja Jaak Joala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles