Naine jäi põdra pärast ilma juba teisest autost (1)

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laaksaare sadamavahi Sirje Heinoja 2001. aastast pärit autole jooksis Mehikoorma–Meerapalu teel küljelt sisse
põder. «Auto tuleb nüüd maha kanda, katus on sees, raam kõver, klaas katki,» ohkas Sirje Heinoja.
Laaksaare sadamavahi Sirje Heinoja 2001. aastast pärit autole jooksis Mehikoorma–Meerapalu teel küljelt sisse põder. «Auto tuleb nüüd maha kanda, katus on sees, raam kõver, klaas katki,» ohkas Sirje Heinoja. Foto: Erakogu

Poja sünnipäevaks Laaksaarest sügavkülmast kalu otsimas käinud sadamavaht Sirje Heinoja sõitis 27. mai õhtul poole üheteistkümne paiku Meerapalust tulevat teed pidi Mehikoormasse, kodu poole. Natuke maad enne Kero bussipeatust käis pauk.

«Ma muud ei mäleta, et auto vappus hirmsasti ja esiklaas oli hetkega pime,» rääkis Sirje Heinoja. «Tahtsin autost välja minna, aga ei saanud kuidagi turvavööd lahti, käed hirmsasti värisesid, olin veel üksi ka. Kuidagi pääsesin õnneks ise autost välja, olin kilde täis. Helistasin kohe piirivalvuritele, need küsisid, kas põtra näen. Ei näinud, ei näinud ma teda enne ega pärast, põder oli lennanud üle katuse. Kui ta katusele oleks pidama jäänud, oleks ta mu ära lömastanud.»

Kaks põtra ja kits

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles