Sepa jalgpallikeskus avatakse ruutmeetrifestivali ja EM-finaali ühisvaatamisega

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: JK Tammeka

Pisut enam kui ühe kuu pärast ehk 10. juulil avatakse ajaloolise ühisrahastuskampaaniaga rajatud Sepa jalgpallikeskus suurejoonelise ruutmeetrifestivaliga. Pidustused kulmineeruvad Eesti suurima jalgpalli EM-finaali ühisvaatamisega.

Ruutmeetrifestivali programm algab juba päeval, kui avatakse uue staadioni väravad ning toimub mänguline perepäev. Õhtune programm algab staadionikontserdiga ja kulmineerub staadioni piduliku avamisega ning EM-finaali ühisvaatamisega Eesti suurimalt LED-ekraanilt.

Sepa jalgpallikeskuse ühisrahastuskampaania eestvedaja Kalle Paasi sõnul oli kampaanial nii ruutmeetri ostjate kui teiste toetajate näol tuhandeid kaasaelajaid, keda kõiki oodatakse suvel Tartusse festivalipäeva veetma. «Ruutmeeter oli just see, mis rekordilisest kampaaniast inimestele meelde jäi ning sama värske, nutikas ja positiivne tuleb ka ruutmeetrifestival, millega staadioni avame!»

Põneva kogemuse otsijatel on võimalik festivalile tulla näiteks ka täitsa oma diivaniga, selleks tuleb festivali kodulehel enda istumisalus registreerida. Paasi sõnul saab staadioni avafestival olema täiesti uudne kogemus nii korraldajate kui publiku jaoks.

«Mängud, muusika, melu ja selle tipuks jalgpalil EM-finaal suurelt ekraanilt - midagi sellist pole Eesti festivalimaastik veel näinud!» lubas Paas.

MTÜ Jalgpallikool Tammeka alustas eelmise aasta 2. novembril Eestis ainulaadse ühisrahastuskampaaniaga, millega koguti 150 000 eurot Tartu staadionipõua leevendamiseks ning Sepa staadioni renoveerimiseks. Disainistuudio Neway loodud keskkonnas www.jalgpallikeskus.ee sai igaüks osta endale ruutmeetri uuest staadionist ja sellega toetada tuhandete Tartu noorte jalgpallurite unistusi.

Lisaks ajaloolisele ühisrahastuskampaaniale panustab uue Sepa jalgpallikeskuse valmimisse ka Jalgpallikool Tammeka ja Eesti Jalgpalli Liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles