Lastekodulastega peetakse heategevuslikku spordipäeva

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Kolmapäeval kell 10-12 leiab Annelinna kunstmuruväljakul esmakordselt aset heategevuslik spordi- ja mänguhommik lastekodu 3-7-aastastele lastele. Koos spordivad ja mängivad eralasteaed Puhhi, Tartu lastekodu Käopesa ja laste turvakodu lapsed.

Lasteaed Puhhi direktor Ülle Kurvits rääkis, et ürituse eesmärk on pakkuda lastekodu ja turvakodu lastele tavapärasest natukene teistsugust päeva. Päeva alguses viivad jalgpalliklubi Santos treenerid läbi lastega osavusjaamasid, kus lapsed saavad sooritada erinevaid harjutusi. Seejärel toimub ühine jalgpallimäng.

«Heategevuslikkus on selles, et pakume lastele elamust, mängulusti ja pärast saavad nad medalid ja diplomid ning suu magusaks,» lausus Kurvits lisades, et lastele ei pakuta mitte rahalist, vaid emotsionaalset heategevust.

Kui keegi Kurvitsa sõnul juhtub staadionilt mööda minema ja soovib samuti head teha, võib lastele kingituseks näiteks midagi magusat tuua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles