Maanteeameti peadirektori visiit jättis Valga ettevõtjatele hulga vastuseta küsimusi

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti peadirektor Priit Sauk.
Maanteeameti peadirektor Priit Sauk. Foto: Erik Prozes

Täna kell 14.00 kohtus maanteeameti peadirektor Priit Sauk Valgamaa omavalitsusjuhtide ja ettevõtjatega, et arutada maanteameti Valga büroo töö ümber korraldamise võimalusi.

«No meeleolud olid palavad,» kommenteeris Valga maavanem Margus Lepik olukorda pärast nõupidamise lõppu. Ta lisas, et Valgamaa omavalitsusjuhtide ja ettevõtjate kindel seisukoht oli, et ühtegi valdkondlikku muutust ei tohiks läbi viia enne, kui on ellu viidud haldus- ja riigireform.

Pooleteise tunni pikkuse arutelu järel jäi maavanema sõnutsi kohalikele ettevõtjatele hulk vastuseta küsimusi, millele Priit Sauk lubas hiljem kirjalikult vastata. «Ega koha peal ei olnudki peadirektoril kõigile küsimustele adekvaatseid ja ammendavaid vastuseid. Põhimureks meie ettevõtjate seas oli, et riik tekitab Valga büroo sulgemisega meie automüügiga tegelevate ettevõtete jaoks ebaterve konkurentsi,»  vahendas Valga maavanem kohalike ettevõtjate seisukohta.

Kuigi esmased otsused avaldab maanteeamet 5. juulil, jäi ka valgamaalastele mulje, et sisulised otsused büroode sulgemiste kohta on tehtud ning  nüüd käib peadirektor maakondades vaid infot vahetamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles