Kaks graatsiat ja vana õhuäss panid publiku ahhetama

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennundusmuuseumi rajaja ja juht Mati Meos kasutas eile juhust ja poseeris koos «taevakiisude», Rootsi lennugrupi Scandinavian Airshow akrobaatide Lisa Henrikssoni (vasakul) ja Jenny Franssoniga.
Lennundusmuuseumi rajaja ja juht Mati Meos kasutas eile juhust ja poseeris koos «taevakiisude», Rootsi lennugrupi Scandinavian Airshow akrobaatide Lisa Henrikssoni (vasakul) ja Jenny Franssoniga. Foto: SCANPIX

Hoolimata vilumaks muutunud ilmast olid laupäeval ja pühapäeval Tartu lähistel Haaslava vallas Lange külas asuvas lennundusmuuseumis peetud traditsioonilised lennupäevad väga rahvarohked.

Ja mis siin imestada – vaatamist jätkus nii maa peal kui taevas, oli vanu tuttavaid ja uusi esinejaid. Vanadest tuttavatest oli kohal Rootsi lennugrupi Scandinavian Airshow piloot Jacob Holländer, kes eile veidi enne keskpäeva sõidutas taeva alla «taevakiisud» Jenny Franssoni ja Lisa Henrikssoni. Säravate naeratustega startinud «taevakiisud» maandusid sama säravalt, kuigi neil tuli etenduses «Catwalk» lennukitiibadel püsida ja trikke teha igas asendis, ka pea alaspidi.

«Külmavärinad tulevad peale neid vaadates,» tunnistas etendust vaadanud Ants Laubma, kes oli lennupäevadele tulnud tütar Lauraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles