Maanteeameti büroo sulgemise plaan pahandab kohalikke (1)

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anzelika ja Renee Räpile oleks maanteeameti Jõgeva büroo sulgemine väga halb uudis, sest nad  külastavad seda asutust vahel isegi mitu korda aastas. Büroo spetsialist Demo Dorbek (leti taga) peaks selle sulgemise järel hakkama Tartus tööl käima, see tähendaks talle üle jõu käivat aja- ja rahakulu.
Anzelika ja Renee Räpile oleks maanteeameti Jõgeva büroo sulgemine väga halb uudis, sest nad külastavad seda asutust vahel isegi mitu korda aastas. Büroo spetsialist Demo Dorbek (leti taga) peaks selle sulgemise järel hakkama Tartus tööl käima, see tähendaks talle üle jõu käivat aja- ja rahakulu. Foto: Eili Arula

Reede keskpäeval olid Jõgeva vallavalitsuse saalis vastamisi valla, Jõgeva linna ja maavalitsuse esindajad, kohalikud ettevõtjad ning maanteeameti peadirektor Priit Sauk ja peadirektori asetäitja Meelis Telliskivi. Kokkusaamise mõte oli välja selgitada, miks soovib maanteeamet Jõgeva büroo sulgeda ning kas seda otsust on võimalik muuta.

Sauk põhjendas büroo sulgemist või selle lahtiolekuaja piiramist väidetega, et väikelinnas juhieksami sooritanu võib edaspidi suuremas linnas liigeldes hätta jääda ja et väikeses kohas on eksamineerimisel suurem korruptsioonioht.

Seepeale küsis Jõgeva abilinnapea Ants Prii statistikat liiklusõnnetuste põhjustajate kohta selle järgi, kus piirkonnas nad oma sõidueksamid tegid. «Sellist statistikat meil paraku tehtud pole,» tunnistas peadirektor.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles