Prügivedaja vahetus tõi korraliku segaduse (1)

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunaks oli OÜ Ekovir jõudnud oma prügikonteinerite 
laialiveoga Tartu kohtumaja ette. 
Konteinerid said ka firma nimega sildid peale.
Eile pärastlõunaks oli OÜ Ekovir jõudnud oma prügikonteinerite laialiveoga Tartu kohtumaja ette. Konteinerid said ka firma nimega sildid peale. Foto: Eili Arula

Juunist kehtima hakanud prügiveolepingud tõid esimeses jäätmeveopiirkonnas, kus vahetus vedaja, klientidele probleeme. Elanike pahameelt ja hulga kriitilisi telefonikõnesid olid eilseks pidanud vastu võtma nii linna keskkonnateenistuse juhataja Ülle Mauer kui ka korraldatud jäätmeveo küsimustega tegelev spetsialist Tiina Lille.

«Peamine probleem on see, et Ragn-Sells on oma konteinerid juba minema viinud ja uued konteinerid ei ole saabunud. Ehk mingil hetkel ei ole kliendil ühtegi konteinerit hoovis. Teine probleem on see, kui hoovis on korraga kaks konteinerit, aga kõige kriitilisem olukord on siis, kui hoov on tühi,» selgitas Lille.

Ülle Maueri väitel on kerkinud probleemidel mitu põhjust. Üks neist on see, et Ekovir ei saanud endise vedaja Ragn-Sellsiga kokkuleppele.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles