Välikäimlate puhtus sõltub meist endast (1)

Eili Arula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile Anne kanali ääres suvitanud Kristofer ütles, et sealne ajutine vets 
oli puhas ja 
korralik ega haisenud eemale- tõukavalt.
Eile Anne kanali ääres suvitanud Kristofer ütles, et sealne ajutine vets oli puhas ja korralik ega haisenud eemale- tõukavalt. Foto: Eili Arula

Tartu linnas pandi suve hakul püsti viisteist ajutist välikäimlat, mille haldaja on OÜ Kemmerling. Kergliiklusteede äärde paigutati kümme plastkabiiniga välikäimlat ning viis paariskabiiniga käimlat viidi randadesse ja mänguväljakute lähistele. 

Nüüdseks on kaks plastkemmergut maha põletatud ning linnavalitsusele teadaolevat on kolmel korral vandaalid kemmergu ka kummuli lükanud.

Ajutistele vetsudele tehtud kahju tuleb tasuda Tartu linnavalitsusel. Abilinnapea Valvo Semilarski andmeil maksab kummuli lükatud kabiini püsti panemine linnale 40 eurot ning hävitatud plastkempsu maksumus on tuhat eurot. Praeguseks on vetsude kallal vandaalitsejad teinud Tartu linnale kahju 2120 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles