Suur maalritöö: tänavatele tekkisid sinised jooned (1)

Vilja Kohler
, Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võru ja Väike-Tähe tänava ristmiku lähedale Võru tänavale on sinise värviga veetud lai joon, 130 sammu edasi on järgmine sinine joon. Samasuguseid parkimisala algust või lõppu tähistavaid siniseid jooni tekkis juuni alguseks Tartu kesklinna ja kaugemalegi veel, sest tasulise parkimisala piirid laienesid.
Võru ja Väike-Tähe tänava ristmiku lähedale Võru tänavale on sinise värviga veetud lai joon, 130 sammu edasi on järgmine sinine joon. Samasuguseid parkimisala algust või lõppu tähistavaid siniseid jooni tekkis juuni alguseks Tartu kesklinna ja kaugemalegi veel, sest tasulise parkimisala piirid laienesid. Foto: Sille Annuk

Paljud autojuhid hõõrusid Tartu kesklinnas kolmapäeva, 1. juuni hommikul silmi: no mida tonti küll need tänavatele üleöö ilmunud laiad sinised jooned tähendavad?

«Liiklusseaduse järgi märgistatakse sinise joonega tasulise parkimisala algust ja lõppu,» selgitas Tartu linnavalitsuse liikluskorraldusteenistuse juhataja Martin Nelis. 

Jooned lasti tänavatele värvida selleks, et tõmmata liiklejate tähelepanu 1. juunil muutunud parkimiskorrale, mille järgi on laienenud tasulise parkimise ala.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles