Tartu tänavail orienteerus 300 last

Aime Jõgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaorienteerujad loomemajanduskeskuse ja loodusmaja ühises pargis.
Linnaorienteerujad loomemajanduskeskuse ja loodusmaja ühises pargis. Foto: Erakogu foto

Tartu Herbert Masingu kool korraldas täna linnaorienteerumise AjaMasing, pakkudes inimestele võimaluse osa saada Herbert Masingu kooli arenguloost.

Orienteerumas käis ligi 300 last nii Masingu enda kui ka teistest Tartu linna koolidest. Külalistena läbisid raja Tartu Forseliuse kool ja Karlova kool ning üks õpilane täiskasvanute gümnaasiumist ja üks õpilane Miina Härma gümnaasiumist. Orienteeruti mitmel pool linnas, läbides Kalevi, Vanemuise ja Kasarmu tänavat.

Linnaorienteerumise teine eesmärk oli tänada Tartu linna hariduslike erivajadustega lastele õppimisvõimaluste loomise eest ning teadvustada Masingu kooli arengut ja kasvamist.

Kooli arendusjuht Sandra Liiv ütles, et nii rõhutati ka vajadust uue koolimaja järele, milleks koolil välissponsori toel eskiisprojektki juba valminud on ning mis võiks asuda Kasarmu tänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles