Linn korraldab tartlastele tervisepäeva

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igasugune füüsiline aktiivsus on ka uriinipidamatuse korral oluline. Kõige olulisem on aga treenida vaagnapõhjalihaseid ja olla selles järjepidev.
Igasugune füüsiline aktiivsus on ka uriinipidamatuse korral oluline. Kõige olulisem on aga treenida vaagnapõhjalihaseid ja olla selles järjepidev. Foto: Caro / Scanpix

Neljapäeval korraldab linnavalitsus Küüni tänava pargis tervisepäeva, kus huvilised saavad osaleda 6- või 10-kilomeetrisel tervisekõnnil, mängida discgolf'i, kontrollida tervist, õppida esmaabi andmist ning saada spetsialistidelt nõuandeid tervise ja tervisekäitumise kohta.

Tartu linna tervisepäev on kavas juba 12. korda ja loodame selgi korral rohket osavõttu, märkis tervisepäeva korraldaja ja Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna juhataja Sirje Kree.

Tervisekõnniks saab kohapeal isikut tõendava dokumendi alusel laenutada tasuta käimiskeppe. Tervisekõnnist osavõtjatele annavad Aura keskus ja Arctic spordiklubi soodustusi. Samuti loositakse kõikide osalejate vahel välja tervisekontroll.

Kree sõnutsi on tervisepäeva peaauhinnaks aga rattapood Velotandem OÜ välja pandud Cruiser jalgratas väärtusega 340 eurot.

Tervisepäeva paremaks korraldamiseks soovitab Sirje Kree võimalusel end eelnevalt registreerida telefonil 7361 322 või e-kirjaga aadessile tht@raad.tartu.ee. Seda saab teha ka kohapeal. Üritus algab 2. juunil kell 16.

Varasematel aastatel on tervisekõnnil osalenud umbes 500 inimest. Loodame, et sel aastal on tervisest hoolivaid inimesi veelgi rohkem, rääkis Sirje Kree.

Tervisepäeva kava:

15.30 - 16.00 Tervisekõnnile registreerimine ja kõndimiskeppide rent

16.00 Tervisepäeva avamine

16.10 Ühisvõimlemine

16.15 Start 10 km tervisekõnnile

16.25 Ühisvõimlemine

16.30 Start 6 km tervisekõnnile

16.45 – 17.45 Esinejad

17.45 – 18.15 Tervisepäeva ja kampaania «Jalgsi tervise nimel 2016» lõpetamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles