Tähtvere saab esimese kondiitriäri

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi uue kondiitriäri avamiseni on veel mõni nädal aega, käib Anary Noorema sõnul juba praegi kibe prooviküpsetamine.
Kuigi uue kondiitriäri avamiseni on veel mõni nädal aega, käib Anary Noorema sõnul juba praegi kibe prooviküpsetamine. Foto: Margus Ansu

Uue koogi- ja pirukapoe eestvedaja Anary Noorem ütles, et oma kondiitriärist oli ta mõelnud juba aastaid. 

«Ma olen ise õppinud kondiiter ja välismaal reisides on ikka silma jäänud, et igal tänavanurgal on oma väike pagariäri. Need on sellised armsad kohad, aga Tartus ega ka kogu Eestis sellist traditsiooni ei ole. Aga kui ma läksin kondiitriks õppima, oli mul juba siis kindel plaan kunagi teha ise ka selline koht,» meenutas Noorem kondiitriäri sündi.

Ideest teostuseni läks siiski mitu aastat, sest vahepeal sündis värskele ettevõtjale kaks last, kelle kõrvalt äriga tegelemiseks aega suurt üle ei jäänud.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles