Ööraamatukogu avab eksamiperioodil uksed

Kertu Kula
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööraamatukogu.
Ööraamatukogu. Foto: Margus Ansu / Postimees

Esmaspäevast, 23. maist on ülikooli raamatukogu avatud kahel nädalal esmaspäevast neljapäevani tavapärasest kolm tundi kauem: 23.–26. maini kell 9–1 ja 30. maist 2. juunini kell 9–1.

Kella üheni öösel on tudengite kasutuses kõik valdkonnasaalide avakogud, rühmatööruumid, kojulaenutus, arvutitöökohad, teise korruse suur saal ja mõnus õpikeskkond.

Füüsiliseks tegevuseks ja meeleolu tõstmiseks saab mängida palli siseruumidesse mõeldud Cubey seadmes. Pallimängupuur on leiutis, mille on teinud tudengid tudengitele selleks, et pakkuda positiivset emotsiooni aktiivse mängu kaudu.

Lisaks korraldatakse tudengitele raamatukogus 30. maist 2. juunini infootsingumäng, kus võitjat ootab auhind.

Sel ajal kui raamatukogu tagab tudengitele vaimset toitu, hoolitseb üliõpilaskonna sihtasutus kehakinnituse eest öistel tundidel: raamatukogu fuajees saab kohvi ja snäkke. Meele ja keha lõõgastuseks on kohal massöörid, toimub tantsutund ning osa saab improteater Ruutu 10 etendusest.

Taas on kogu ööraamatukogu aja teisel korrusel avatud lastetuba Nimmik-Nummik, kuhu lapsevanemad saavad tulla õppima koos lapsega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles