Abituriendid sõuavad omatehtud parvega lõpupeole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reiko-Rainer Reinup (vasakult), Markus Varki ja Karl Allikvee näitavad oma parve, mis on ehitatud kanistritest ja euroalustest.
Reiko-Rainer Reinup (vasakult), Markus Varki ja Karl Allikvee näitavad oma parve, mis on ehitatud kanistritest ja euroalustest. Foto: Sille Annuk

Kui tavaliselt liiguvad abituriendid oma gümnaasiumiaastate viimasele peole mootorsõidukiga või jala, siis neli Treffneri gümnaasiumi noormeest otsustasid lahendada oma transpordimure hoopis teistmoodi: nemad ehitasid parvlaeva.

Rasmus Rääk, Karl Allikvee, Markus Varki ja Reiko-Rainer Reinup on ühes väikeses Karlova aiakeses juba paar päeva aluse kallal vaeva näinud. Töö on muljetavaldav ja parv näeb välja nagu päris. Konstruktsioon paistab tugev ja kellegi esimeseks käeprooviks seda pidada ei tihkaks.

Reinupi sõnul tuli mõte temal, kui ta istus Emajõe kaldal ning jälgis paate möödumas. «Vaatasin, et jube mõnus oleks paadiga sõita,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles