Lasteaed pürib suure eesmärgi poole

Mari-Liis Pintson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu ja Taavi lasteaed kogub raha staadioni ehituseks.
Triinu ja Taavi lasteaed kogub raha staadioni ehituseks. Foto: Margus Ansu / Postimees

Triinu ja Taavi lasteaia lapsed on aastakümneid liikumistundide ajal õues jooksnud kulunud asfaldiga kaetud ministaadionil, nii ka eilsel spordipäeval.

«Neid põlve- ja käemarrastusi tuleb siin ikka päris palju ette,» tõdes lasteaia liikumisõpetaja Urme Ernits. Kolm aastat tagasi võttis lasteaia hoolekogu endale eesmärgi koguda raha väikese staadioniringi katmiseks kummitaolise tartaankattega. Selleks on kahel aastal peetud heategevuslaatadega kogutud kokku juba viis tuhat eurot ning täna ootab lasteaiapere kõiki huvilisi taas laadale, et oma unistuse täitumisele veelgi lähemale jõuda. Esialgse hinnapakkumise järgi kuluks uue katte rajamiseks umbes kümme tuhat eurot.

Tänasel kevadlaadal seavad kõik 13 rühma üles letid, kust saab osta vanemate meisterdatud maiustusi, käsitööd, õnneloosi ja kõike muud, mis kuulub korraliku laada juurde. Lapsed ise teevad igas rühmas ühe küpsetise, mis läheb laadaoksjonil müüki. Sponsorite abiga on kohal batuudid, millele pääsuks tuleb heategeval eesmärgil lunastada eurone pilet, ning laadamelust ei puudu ka esinejad.

Lasteaia hoolekogu esimees Peep Saar ja samuti hoolekogusse kuuluv Reelika Laht rääkisid, et eriti ootavad nad täna õhtuks lasteaia õuele vilistlasi, kes on nüüdseks juba ise lapsevanemad ja soovivad oma lastele näidata, kus ema-isa omal ajal lasteaias käisid. Ent Annelinna gümnaasiumi kõrval asuva lasteaia väravad on täna kella viiest avatud ka kõigile annelinlastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles