Priit Kaasik: esimene mäng tuleb peast visata

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ/Rocki peatreeneril Gert Kullamäel on piisavalt mõtteainet, kuidas Tartu meeskonna mängujuhid Tanel Sokk ja Evaldas Žabas paremini mängima panna.
TÜ/Rocki peatreeneril Gert Kullamäel on piisavalt mõtteainet, kuidas Tartu meeskonna mängujuhid Tanel Sokk ja Evaldas Žabas paremini mängima panna. Foto: Liis Treimann

Korvpallimeistrivõistluste finaalseeria esimeses kohtumises kaotas TÜ/Rock 16 punktiga Kalev/Cramole. TÜ sporditeaduste ja füsioteraapia instituudi juhataja Priit Kaasiku sõnul jäi Rock avamängus hätta vastase kate kattest rünnaku vastu.

Millise mulje Rocki mäng esimeses finaalkohtumises jättis?

Mis ta ikka jättis, kui mängu kaela saad ... Aga kui esimest üldmuljet mõlemalt poolt vaadata, siis jättis see kergelt kompamise mulje. Esimene mäng tuli Kalev/Cramol paremini ja meil kehvemini välja. Ühel hetkel läks asi käest ja ega me enam sabast kinni saanudki. Kalev viskas hästi sisse, aga mis seal imestada. Neil olid vabad kohad ja hajutasid ennast hästi laiali. Meie kaitse oli kinni ja natukene pehmevõitu. Sellist finaali agressiivsust polnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles