Jalgrattahooaeg avatakse mitmesuguste üritustega (2)

Kertu Kula
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu / Postimees

Kolmapäeval avatakse kell 15 kesklinnas Küüni tänaval pidulikult Tartu linna jalgrattahooaeg, millega kutsutakse üles kõiki, kes pole jalgratast veel välja otsinud, alustama uut hooaega.

Küüni tänaval on homme mitmesugust tegevust nii lastele kui ka teistele jalgrattahuvilistele. Kogu ürituse ajal on Poe tänava pargis avatud laste liikluslinnak, korraldatakse mänge ja võistlusi.

Väiksematele lastele on tillusõidurada, valgusfoori ja liiklusmärkide mäng, kiivrikatsed, liiklemine väikeratastel. Suuremad lapsed ja täiskasvanud saavad läbida jalgrattal vigursõidurada ja liigelda velokartidega.

Eksperimentaalne Jalgrattatehas teeb rataste tehnokontrolli ja nõustab jalgrattaomanikke. Müügile saab tuua oma vana jalgratta või ehitada juppidest ise endale uus sõiduk.

Jalgrattahooaja avaüritusel kuulutab linnapea Urmas Klaas välja kõige jalgrattasõbralikuma ettevõtte, kellega suundutakse ühisele preemiasõidule. Lisaks näeb trikiratturite ja tantsijate etteasteid.

Kohapeal saab tutvuda sel aastal planeeritavate ja ehitatavate kergliiklusteedega.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles